yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost

» Jornada de clausura del projecte Life Taxus a Rasquera Taxus

Jornada de clausura del projecte Life Taxus a Rasquera

October 26, 2016

Rasquera acull la cloenda del projecte Life Taxus amb una jornada de natura i desenvolupament local

El passat dissabte 22 d’octubre, Rasquera va acollir la jornada de cloenda del projecte Life Taxus, liderat pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), amb la participació com a socis del projecte del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, el Consorci de la Serra de Llaberia i l’Ajuntament de Rasquera i amb la col·laboració del Consorci de l’Alta Garrotxa.

A la jornada hi van participar persones de renom a nivell català i estatal com és el cas del periodista ambiental i escriptor, Jose Luís Gallego, i el geògraf, Rafael López-Monné. Els encarregats d’obrir la part tècnica de la jornada van ser el coordinador del Life Taxus Jordi Camprodon (CTFC), el tinent d’alcalde de Rasquera, Joan Pellisa, el Director territorial dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de les Terres de l’Ebre, Ferran Grau.

El mig centenar de persones que van assistir a la jornada, van poder conèixer de primera mà eines i propostes que poden permetre millorar l’anàlisi de les oportunitats i les eines comunicatives per tirar endavant projectes de desenvolupament local associats al patrimoni natural, de forma compatible amb la conservació dels valors naturals i culturals. A les jornades també hi va haver presència d’entitats i empreses del territori que volen millorar les propostes empresarials lligades al patrimoni natural.

Finalment, una vintena de persones participants de la jornada van visitar la teixeda de Cosp, dins de la serra de Cardó, considerada el bosc més vell del país. Allí, el responsable del projecte, Jordi Camprodon, va explicar les actuacions que s’han dut a terme durant els tres anys del projecte per tal de garantir la pervivència de la teixeda davant pertorbacions com incendis forestals, i garantir el relleu generacional de la massa, probablement el rodal de bosc amb arbres més vells de Catalunya.

Podeu descarregar les presentacions de la jornada a continuació:

 

Perquè m’agraden les muntanyes – Rafael López-Monné

El bosc als nous canals de comunicació –  José Luís Gallego

Estratègia de desenvolupament turístic en base al GR-99 – Mònica Sabaté

La Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre i la teixeda de Cosp – Josep Aragonès

La custòdia del territori com a valor turístic – Laura Pinar

Agència de Desenvolupament del Ripollès – Gerard Soler

Patrimoni, identitat i desenvolupament sostenible. Experiències ecoturístiques de Gubiana dels Ports – Gubiana dels Ports.

Regulació de l’ús públic en els espais naturals protegits Xavier Buqueras

Entry filed under: Notícies. Tags: , , , , , .

Inauguració de l’exposició Les Teixedes de Catalunya a Reus Conservació de les teixedes mediterrànies – Manual de bones pràctiques ja disponible!


Xarxes Socials