yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost

» Inici del projecte LIFE Taxus Taxus

Inici del projecte LIFE Taxus

March 21, 2013

El novembre del 2012 es va iniciar el projecte LIFE Taxus, el qual té l’objectiu de millorar significativament les teixedes de Catalunya.

De moment, s’han identificat, inventariat i cartografiat la majoria dels boscos de teixos de Catalunya, sobretot en els terrenys forestals privats i també en terrenys públics. Actualment s’està treballant en acords de custòdia de les teixedes amb els propietaris, i en definir els plans de maneig i les seves accions a desenvolupar en cada àrea d’activitat.

Entry filed under: Notícies. Tags: .

Reunió del Consell Assessor El conseller Pelegrí inaugura les Jornades Internacionals del Teix al Monestir de Poblet


Xarxes Socials