yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost yeezy-boost-350-for-sale adidas-yeezy buy-yeezy-boost yeezy-350 yeezy-ultra-boost

» Acció C9. Estabilització de pendents Life TAXUS

Acció C9. Estabilització de pendents

Objectius
Disminució de l’erosió en la teixeda de Cosp mitjançant la consolidació del sender que travessa la tartera i la modificació del pendent a les zones on hi ha presència de teixos que s’estan desarrelant.

 

Actuacions
La teixeda de Cosp està emplaçada en un vessant pedregós, de sòls prims i amb fort pendent. El sender d’accés s’erosiona fàcilment en els sectors de tartera i la teixeda evidencia problemes puntuals d’erosió. En conseqüència, els objectius de l’acció són els següents:
  1. Construir una barrera lineal de malla a la sendera integrada en el paisatge, de manera que es minimitza l’impacte visual (malla executada amb fil d’acer galvanitzat). Permetrà retenir el sòl, sense impedir la dinàmica natural de la tartera.
  2.  Fagines de protecció de peus de teix descalçats, elaborades amb restes de poda i aclarida de l’acció C1. Retindran el sòl i dificultaran el pas de les cabres a l’interior de la teixeda.

 

Resultats
S’han estabilitzat 118 m lineals, s’han construït fagines i s’han reparat de murs de pedra que hi havia presents i també s’ha millorat el camí d’accés a la teixeda.
  
Zones
Teixeda de Cosp (Rasquera, Cardó)
Calendari
Hivern-primavera 2015

 

 

Mapa de localització de mesures d’estabilització del sender a la teixeda de Cosp